В Лондон 28-годишната Сесил Фиела отиде в психиатрична болница след среща

...
В Лондон 28-годишната Сесил Фиела отиде в психиатрична болница след среща
Коментари Харесай

Жена срещна мъжа на мечтите, който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

В Лондон 28-годишната Сесил Фиела отиде в психиатрична болница след среща с " мъжа на фантазиите си ", написа jenata.blitz.bg.

``
реклама

Младата жена дошла от Норвегия, с цел да учи в един от университетите в Лондон. В Тиндър тя се срещнала с необикновен млад мъж, който бързо я омаял в чата. Така Сесил се съгласила да излезе на среща с него.



„ Мъжът на фантазиите “ или, както той предпочитал да се нарича „ диамантеният принц “, още на първата им среща отвел жената с частен аероплан до България. Там прекарали страхотно, само че по-късно заради „ мистериозни условия “ индивидът бил принуден да излети. Общуването им траяло в чата.

След месец обич онлайн мъжът помолил Сесиле да отвори платинена кредитна карта, с която да заплати за неговото пътешестване и за телохранител, тъй като по думите му той имал доста „ врагове “. Той добавил, че бил заплашван.

Влюбената без съмнение изпълнила всички условия на мъжа. " Сигурността " му коствала 224 хиляди $, а мъжът заречен да върне всичко до 54 дни.

Тогава студентката научила ужасната истина. „ Мъжът на мечтите “ бил опитен лъжец, който е търсен от полицията от дълго време. Той е упрекнат в кражба, имитация и машинация.

Сесил едвам преживяла жестоката истина. Тя била на прага на полудяване и трябвало да потърси помощ от психиатри, както и да премине курс на рехабилитация. 

Израелската полиция е задържала Казанова. Оказва се, че Сесил не е единствената излъгана жена.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР